Bestellen op Onlinevis – Hoe werkt het?

Op Onlinevis.nl kunt u eenvoudig kiezen uit heerlijke verse vis! Nadat u uw producten in het winkelmandje geplaatst hebt, kunt in de volgende stappen uw gegevens invullen en daarna betalen, om de bestelling succesvol af te ronden. Let op dat u bij het invullen van uw gegevens het juist e-mailadres noteert. U krijgt namelijk via de e-mail een track & trace code, zodat u uw pakket kunt volgen.

Voor 12 uur besteld? Zelfde dag verzonden

Voor alle bestellingen geldt op maandag t/m donderdag: voor 12.00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden. We bezorgen onze vis via Post NlL of met eigen vervoer. U kunt voor levering op dinsdag t/m vrijdag kiezen. De bestellingen die na Donderdag 12 uur binnenkomen worden de maandag erop vers verwerkt en verzonden. Hieronder een overzicht:

Bestelling:Bezorging:
Maandag Voor 12.00 uur Dinsdag
Dinsdag Voor 12.00 uur Woensdag
Woensdag Voor 12.00 uur Donderdag
Donderdag Voor 12.00 uur Vrijdag
Vrijdag Wordt maandag verwerkt Dinsdag
Zaterdag / Zondag Wordt maandag verwerkt Dinsdag

Voor sommige producten (bijvoorbeeld een aantal schaal & schelpdieren) geldt een langere bezorgtijd. Dat staat aangegeven bij het desbetreffende product op de website.

Uw pakket blijft tot 48 uur goed gekoeld

In een enkel geval kan het zo zijn, dat door problemen bij PostNL het pakket een dag vertraging oploopt. Dat is momenteel met de coronacrisis nog wel eens het geval. Een levertijd van 48 uur is voor de versheid van onze vis geen probleem, daar de producten enorm goed worden teruggekoeld in een speciale koelverpakking met degelijke koelelementen. De vis blijft tot 48 uur goed gekoeld.

Gratis verzending boven €60,-

Bestellingen van boven de 60 euro worden door Onlinevis.nl gratis verzonden. Voor bestellingen onder de 60 euro, brengen we 5,95 in rekening als verzendkosten. Voor bestellingen naar België rekenen we een vast verzendtarief van 11,50.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze producten en service of heeft u vragen over paling of vis in het algemeen? Lees dan hier de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u ons ook een e-mail sturen.