Bestellen op Onlinevis – Hoe werkt het?

Op Onlinevis.nl kunt u eenvoudig kiezen uit heerlijke verse vis! Nadat u uw producten in het winkelmandje geplaatst hebt, kunt in de volgende stappen uw gegevens invullen en daarna betalen, om de bestelling succesvol af te ronden. Let op dat u bij het invullen van uw gegevens het juist e-mailadres noteert. U krijgt namelijk via de e-mail een track & trace code van Trunkrs, zodat u uw pakket kunt volgen.

Voor 23.59 uur besteld? Volgende avond in huis

Voor alle bestellingen geldt op maandag t/m donderdag: voor 23.59 uur besteld = volgende avond in huis. We bezorgen onze vis via Trunkrs. U kunt voor levering op dinsdag t/m vrijdag kiezen. De bestellingen die na Donderdag 23.59 uur binnenkomen worden de maandag erop vers verwerkt en verzonden. Hieronder een overzicht:

Voor sommige producten (bijvoorbeeld een aantal schaal & schelpdieren) geldt een langere bezorgtijd. Dat staat aangegeven bij het desbetreffende product op de website.

Heeft u vragen over uw bezorging?

Als u vragen heeft over uw bezorging kunt u uw vragen stellen door contact op te nemen met Trunkrs.

Gratis verzending boven €60,-

Bestellingen van boven de 60 euro worden door Onlinevis.nl gratis verzonden. Voor bestellingen onder de 60 euro, brengen we 6,95 in rekening als verzendkosten. Voor bestellingen naar België rekenen we een vast verzendtarief van 11,50.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze producten en service of heeft u vragen over paling of vis in het algemeen? Lees dan de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u ons ook een e-mail sturen.