Wanneer kan ik het beste bestellen?

Voor alle bestellingen van Onlinevis.nl geldt op maandag t/m donderdag: voor 12.00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden. U kunt voor levering op dinsdag t/m vrijdag kiezen.

Wanneer wordt de bestelling bezorgd?

Na uw bestelling ontvangt u via de e-mail een bevestiging van de bestelling en tevens krijgt u ook een e-mail met uw Track & Trace code, zodat u een indicatie heeft wanneer uw bestelling ongeveer wordt geleverd.

Waar bezorgen jullie en wat zijn de verzendkosten?

Voor alle bestellingen van boven de 60 euro die in Nederland bezorgd moeten worden, geldt de gratis verzending van Onlinevis.nl. Voor bestellingen onder de 60 euro, brengen we 5,95 in rekening als verzendkosten. Voor bestellingen naar België, rekenen we een vast verzendtarief van respectievelijk 11,50. Levering naar andere landen is op eigen risico en in overleg via info@onlinevis.nl.

Is er een minimale bestelwaarde?

Ja, de minimale bestelwaarde op Onlinevis.nl is 25 euro.

Mijn bestelling heeft vertraging, wat nu?

Onze pakketten worden goed gekoeld verstuurd en worden in 95% van de gevallen binnen 24 uur bezorgd. Het kan voorkomen dat uw pakket een dag vertraagd is. Geen zorgen, we versturen onze pakketten heel goed gekoeld, zodat uw producten tot 48 uur gekoeld blijven.

Wat moet ik met de koelelementen doen?

De koelelementen die u bij uw bestelling geleverd krijgt, kunt u opnieuw invriezen en gebruiken. Wilt u dat niet, dan kunt u ze lekprikken en de vloeistof door de goot spoelen (de vloeistof is niet slecht voor het milieu).

Kan ik de vis van Onlinevis.nl invriezen?

U kunt vis van Onlinevis.nl nog invriezen als het product nog vacuum is. Mocht het niet mogelijk zijn om het product in te vriezen, dan staat dat vermeld op het etiket.

Hoe lang kan ik de vis van Onlinevis.nl invriezen?

De gevacumeerde producten van Onlinevis.nl zijn geschikt om in te vriezen. De verpakking kunt u dan het beste niet openen. Goed diepgevroren zijn de gerookte producten tot 6 maanden houdbaar. Ook kan de verse vis van Onlinevis.nl kan ingevroren worden. Mits de gevacumeerde verpakking dicht blijft. Diepgevroren is de vis tot 3 maanden houdbaar. 

Wat is de houdbaarheid van vis?

De houdbaarheid van uw vis staat aangegeven op het etiket dat op het product zit. Verse vis is tenminste 4 dagen houdbaar. De gerookte vis is afhankelijk van het product. Natuurlijk is het wel zo: hoe eerder u de vis eet, hoe lekkerder!

Is er een winkel waar mijn bestelling kan ophalen?

Nee, we versturen alleen online vis (vandaar ook onze naam!).

Hoe kan ik op Onlinevis.nl betalen?

Bij Onlinevis.nl kunt u op verschillende manieren betalen, namelijk via:

  • iDeal (gratis)
  • Bankoverschrijving (gratis)
  • Bankcontact (gratis)
  • Your Giftcard (gratis)
  • Bitcoin (gratis: op aanvraag - info@onlinevis.nl)

Wenst u via een bankoverschijving te betalen, dan dient het geld direct na de bestelling te worden overgemaakt op rekeningnummer NL63 RABO0353408042 t.n.v. Onlinevis.nl. Pas als het geld op onze rekening is binnengekomen, gaan we over tot de verzending van de bestelling.

Hulp nodig?

Geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. We zijn tijden kantooruren bereikbaar via info@onlinevis.nl of op 0627348183 via Whatsapp op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur.