Voor 20.00 uur besteld? Volgende dag in huis! · Gratis verzending boven de 75 euro! 

Voor 20.00 uur besteld? Volgende dag in huis!

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de Onlinevis.nl veelgestelde vragen.
Het kan natuurlijk zijn dat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen vermeld staat.
Neem dan contact met ons op dan beantwoorden wij uw vraag graag.

FAQ

Algemeen

Wanneer kan ik het beste bestellen?

Voor alle bestellingen van Onlinevis.nl geldt op werkdagen voor 23.59 uur besteld = volgende dag in huis. U kunt voor levering op maandag t/m vrijdag kiezen.

Nee, we versturen alleen online vis (vandaar ook onze naam!).

Na uw bestelling ontvangt u via de e-mail een bevestiging van de bestelling en tevens krijgt op de dag van bezorging een e-mail met uw Track & Trace code, zodat u een indicatie heeft wanneer uw bestelling ongeveer wordt geleverd. De pakketten van Onlinevis.nl worden geleverd via Trunkrs, een koerier die is gespecialiseerd in food pakketten.

Ja, de minimale bestelwaarde op Onlinevis.nl is 30 euro. Voor bestellingen onder de 75 euro worden wel 7,95 verzendkosten berekend. Voor bestellingen boven de 75 euro hanteren we gratis gekoelde verzending.

Onze pakketten worden goed gekoeld verstuurd en worden in 99% van de gevallen binnen 24 uur bezorgd. Het kan voorkomen dat uw pakket een dag vertraagd is. Geen zorgen, we versturen onze pakketten heel goed gekoeld, zodat uw producten tot 48 uur gekoeld blijven. U kunt in dit geval altijd contact opnemen met Trunkrs.

Bij Onlinevis.nl kunt u op verschillende manieren betalen, namelijk via:

  • iDeal (gratis)
  • Bankoverschrijving (gratis)
  • Bitcoin (gratis: op aanvraag - info@onlinevis.nl)

Wenst u via een bankoverschijving of via Bitcoin te betalen neem dan contact met ons op. Als de tegoeden op onze rekening staan, gaan we over tot de verzending van de bestelling.

Geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar via info@onlinevis.nl of op 0627348183 via Whatsapp op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.