Let's get social
Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis! · Gratis verzending boven de 75 euro!
Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis!
Wat je vaak in Japanse restaurants op de kaart ziet staan is sashimi. Dit zijn dun gesneden plakjes rauwe vis die meestal afkomstig zijn van zalm of tonijn. Zelf vinden we bij Onlinevis.nl dat er niets zo lekker is als vers gesneden sashimi van de zalmhaas. Dit is namelijk het lekkerste stukje vlees van een zalmzijde. Bij ons is het uiteraard mogelijk om zalm sashimi te kopen, maar het ook heel makkelijk om zelf sashimi te snijden. Daarvoor kun je het beste de verse zalmhaas gebruiken. Alleen wat is nou de beste manier om zalm voor sashimi te snijden?
Zalm snijden voor sashimi is helemaal niet moeilijk. Het is wel van belang dat je echt een scherp mes gebruikt tijdens het snijden. Hiermee snijd je namelijk mooie rechte plakken zonder dat je in het vlees gaat hakken zeg maar. Hierdoor maak je ook minder wilde bewegingen wat het risico verlaagt op ongelukken in de keuken. Dan volgen hieronder de stappen die je moet volgen om zelf zalm sashimi te snijden.
En zo snijd je heel makkelijk zelf sashimi van zalm. Het is het beste om hiervoor verse zalmhaas te gebruiken. Dit is namelijk het mooiste stukje vlees van een zalmzijde. Daarnaast leveren we bij Onlinevis.nl onze zalmhaas altijd zonder vel dus deze hoef je er zelf niet meer af te halen. De plakjes zalm sashimi zijn perfect om te gebruiken bij nigiri sushi, maar het is uiteraard ook gewoon mogelijk om de zalm zo als sashimi te eten. Klik daarom hieronder voor de verse zalmhaas van Onlinevis.nl zodat je ook een beetje Japan in huis haalt.
Pssstt... jouw eerste bestelling met 5% korting?