Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis! · Gratis verzending boven de 75 euro! 

Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis!

Over Onlinevis.nl

Wij houden van vis

Het is het mooiste wat er is. Wij staan 6 dagen per week met onze handen uit de mouwen op de vloer om ervoor te zorgen dat er in Nederland heerlijke verse vis online geleverd kan worden. We kopen onze vis van de afslag en van viskwekers en bewaken de kwaliteit heel secuur. We kopen ook mee met het seizoen en laten de vis die moet paaien even met rust. We werken samen met gerenomeerde bedrijven (rokerijen en andere visbedrijven) en streven altijd naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vis van Fijnproevers

Bij Onlinevis.nl omarmen we de smaakvolle wereld van visproducten en brengen we de rijkdom van de zee rechtstreeks naar jouw keuken. Onze webshop is niet zomaar een plek om wat vis te bestellen; het is een culinaire bestemming waar fijnproevers en kookliefhebbers samenkomen om hoogwaardige visproducten te ontdekken en te genieten van een ongeëvenaarde verscheidenheid aan smaken die vis u te bieden heeft.

Vis voor sushi gebruiken

Vis: een gezonde keuze!

Vis is lekker, maar ook gezond en daarom kiezen steeds meer mensen voor een visje! Dat juichen we natuurlijk toe! We hebben altijd een uitgebreid assortiment vis beschikbaar. Online vis kopen was nog nooit zo eenvoudig (en lekker).  Blader door ons assortiment, laat je zintuigen prikkelen en vergeet niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen over vis. Mist u een product? Of heeft u andere suggesties? Laat het ons weten via info@onlinevis.nl

 

Pssstt... jouw eerste bestelling met 5% korting?