Let's get social
Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis! · Gratis verzending boven de 75 euro!
Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis!
Gamba’s worden vaak gebruikt bij verschillende soorten sushi. En met goede reden! Ze zijn namelijk heerlijk in combinatie met rijst en een beetje wasabi als nigiri. Daarnaast zie je gamba’s ook regelmatig voorbij komen in verschillende rollen. Alleen wanneer je gamba’s koopt, zijn deze altijd bevroren en opgerold. Dus hoe komt het dat ze in rollen en op nigiri altijd recht zijn? Daar is dus een manier voor en die laten we hieronder zien! Dus hoe moet je gamba’s bereiden voor de sushi?
Naast zalm en tonijn wil je dus eens een keer gamba’s gebruiken voor bij de sushi. Dat is een uitstekende keuze, alleen de voorbereiding begint wel wat eerder. De gamba’s zijn namelijk een diepvriesproduct en daarom moet je eerst het benodigde aantal gamba’s ontdooien voordat je ze kunt bereiden. Wanneer dat is gebeurd breng je een pan met een laagje water aan de kook. Daarna kun je beginnen met het bereiden van de gamba’s voor sushi.
En dit is hoe je gamba’s moet bereiden voor de verschillende soorten sushi. Het is super simpel en het vergt eigenlijk helemaal niet zoveel tijd. Dus perfect om er zelf eens mee aan de slag te gaan wanneer je zelf sushi wilt maken. Naast nigiri zijn deze heerlijke gamba’s namelijk ook ideaal voor bijvoorbeeld handrollen of uramaki. De gamba’s die wij hebben gebruikt zijn easy peel gamba’s zodat het staartje er nog aan zit bij het serveren van de sushi. Hiermee serveer je de mooiste sushi voor je gasten of gewoon lekker voor jezelf. Klik daarom hieronder voor onze Easy Peel gamba’s van Onlinevis.nl.
Pssstt... jouw eerste bestelling met 5% korting?