Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis! · Gratis verzending boven de 75 euro! 

Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis!

Vlees kopen bij OnlineVis? Dat kan nu!

Ja je leest het goed. Sinds kort is het ook mogelijk om bij ons vlees te kopen. Wij hebben een select aantal vleesproducten aan ons assortiment toegevoegd zodat OnlineVis de plek voor jou wordt om vis en vlees te kopen. Perfect dus voor het aankomende BBQ seizoen!

Piemontees rundvlees kopen

Het meerendeel van ons vlees assortiment bestaat uit rundvlees. Alleen dit is niet zomaar rundvlees. Het is namelijk Piemontees rundvlees. Het vlees is dus afkomstig van de Piemontees. Dat is een Italiaans runderras afkomstig uit, zoals de naam al doet vermoeden, de streek Piemonte.

Het vlees van Piemontese runderen is van hoge kwaliteit en heerlijk mals en sappig. Dit komt door het voedingspatroon van de runderen wat alleen maar bestaat uit gras, hooi en groenten. Er wordt dus geen krachtvoer zoals graan gebruikt bij de groei van de runderen. We hebben verschillende stukken van de rund in ons assortiment zoals de ribeye en biefstuk van de haas. Daarnaast hebben we nog rundvlees producten zoals heerlijke sappige hamburgers. Dus wil jij Piemontees rundvlees kopen? Klik dan snel op de link hieronder voor ons assortiment aan Piemontees rundvlees!

Koop hier ons Piemontees rundvlees! 

 

Wat hebben we nog meer?

Naast dat je bij ons Piemontees rundvlees kunt kopen, is het ook mogelijk om biologisch kip- en varkensvlees te kopen. Zo hebben we lekker malse kipfilets en sappige kippendijen. Deze zijn afkomstig van kippen die het drie sterren beter leven keurmerk dragen. 

Onze biologische varkensvleesproducten bezitten ook het drie sterren beter leven keurmerk. Het varkensvlees is afkomstig van varkens die vrije uitloop hebben in hun verblijven naar buiten. Uiteraard hebben wij heerlijke biologische varkenshaas in ons assortiment. Daarnaast is het ook mogelijk om biologisch ontbijtspek te kopen afkomstig van deze bio varkens. Dus wil jij heerlijk en verantwoord vlees kopen? Klik dan op de link hieronder voor ons assortiment aan biologische vleesproducten!

Koop hier onze biologische vleesproducten! 

Pssstt... jouw eerste bestelling met 5% korting?