Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis! · Gratis verzending boven de 75 euro! 

Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis!

Deze heerlijke wrap met gerookte paling is zo klaar

Heb je zin in iets verfijnds, maar wat ook lekker snel klaar is? Dan zijn wrap natuurlijk een geweldige oplossing daarvoor. Neem nou deze wrap met gerookte palingfilet. Dit is de perfecte balans tussen luxe en gemak. De zachte rokerige smaak van de paling combineert fantastisch met de frisse crunch van komkommer en de romige avocado. Daarnaast geven je eigen gemaakte teriyakisaus en de sesamzaadjes een heerlijke Aziatische twist aan de wrap met gerookte palingfilet. Ideaal voor een lichte lunch of een stijlvol borrelhapje. Hieronder vind je de benodigdheden en hoe je deze heerlijke wrap moet maken!

Ingrediënten voor 2 wraps

Hoe maak je deze zeewier wrap met gerookte palingfilet?

Dan zijn we nu aangekomen bij het belangrijkste gedeelte van het recept. Dat is natuurlijk het maken van deze heerlijke zeewier wrap met palingfilet. Gelukkig is dat in een handomdraai gepiept. Volg daarom snel de stappen hieronder voor het recept.

  1. Als eerste gaan we de ingrediënten snijden die gesneden moeten worden. Dit zijn de gerookte palingfilet, komkommer en avocado. Dus pak er een snijplank bij en een scherp mes. We beginnen met het snijden van de palingfilet en komkommer in lange repen. Daarna snijd je de avocado in plakjes. Leg daarna deze ingrediënten even aan de kant.
  2. Dan pakken we nu je eigen gemaakte teriyakisaus erbij. Heb je die nog niet? Volg dan eerst de stappen in dit artikel. Voor het indikken van je teriyakisaus heb je alleen een maizenapap nodig. Dit maak je door maïzena te mengen met water. Dit papje doe je dan vervolgens bij de teriyakisaus terwijl je het aan het koken bent. Blijf het geheel verwarmen totdat je vindt dat je de juiste dikte hebt van de saus.
  3. Nu kunnen we beginnen met het beleggen van de wrap. Als eerste leg je een zeewier wrap neer. Deze bestrijk je dan met de teriyakisaus. Daarna maak je een bedje van de botersla en daar leg je dan de helft van de gerookte palingfilet, komkommer en avocado op. Besprenkel nog met wat sesamzaadjes en herhaal deze stap voor de tweede wrap.
  4. Tijd om de wraps te vouwen en op te rollen. Vouw de onderkant op. Hiermee voorkom je dat alles aan de onderkant er weer uit loopt. Daarna rol je de wrap strak op. Doe in de wrap een paar prikkers om de wrap opgerold te houden.
  5. Dan is het nu tijd om te serveren. Hierbij server je de wrap met de gerookte palingfilet op een bord of plank met eventueel een extra dipschaaltje teriyakisaus aan de zijkant. Eet smakelijk!

Zoals je kunt zien tilt gerookte palingfilet elke maaltijd naar een hoger niveau. Zelfs bij een simpel gerecht zoals deze wrap proef je dat meteen. Bij dit gerecht zie je de Aziatische keuken echt goed samenkomen met de oer Hollandse rooktraditie. Uiteraard is het wel van belang dat je gebruik maakt van kwaliteitsvis van een betrouwbare leverancier. Kies daarom voor gerookte palingfilet van Onlinevis.nl. Bij ons koop je namelijk de beste kwaliteit palingfilet op ambachtelijke wijze gerookt. Dus wil jij gerookte palingfilet proberen? Klik dan snel hieronder voor onze ambachtelijk gerookte palingfilet!

Koop hier onze gerookte palingfilet! 

Pssstt... jouw eerste bestelling met 5% korting?