Let's get social
Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis! · Gratis verzending boven de 75 euro!
Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis!
De sliptong is een culinaire topper in de Nederlandse keuken. Deze vis is namelijk in veel restaurants op de kaart te vinden. En met goede reden! Het vlees van de sliptong is namelijk heerlijk zacht en heeft een uitstekende smaak. Vandaar ook dat steeds meer mensen thuis met deze vis aan de slag gaan. Het bakken van een sliptong is onwijs makkelijk. Alleen hoe nu verder? Je hebt bijvoorbeeld nog nooit een gebakken sliptong schoon gemaakt. Daarom hebben wij dit artikel voor jou geschreven. Aan de hand van dit artikel kun je namelijk zelf je gebakken sliptongen schoonmaken!
Je maakt echt heerlijke gerechten met gebakken sliptong. Door de heerlijke subtiele smaak is er onwijs veel mogelijk qua garnering. Daarnaast zijn sliptongen ook heel makkelijk te bereiden. Zo hebben wij in een vorig artikel al eens uitgelegd hoe je zelf heerlijke sliptongetjes moet bakken. Alleen nog niet hoe je ze moet schoonmaken. Daarom gaan wij hieronder stap voor stap uitleggen hoe je 4 mooie filetjes van een sliptong haalt. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn een lepel en een vork of speciaal visbestek.
Op deze manier maak je heel makkelijk en snel je eigen gebakken sliptongetjes schoon. Zo heb je 4 heerlijke filetjes per vis. Het is ook mogelijk om met deze manier gebakken zeetong te fileren. Hierbij is de vis natuurlijk wat groter, maar het visvlees is ook wat steviger. Hierdoor hoef je minder voorzichtig te zijn bij het schoonmaken van de tong. Heb jij nu ontzettend veel zin gekregen in zelf gebakken sliptongetjes? Klik dan snel hieronder voor onze verse sliptong!
Pssstt... jouw eerste bestelling met 5% korting?