Let's get social
Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis! · Gratis verzending boven de 75 euro!
Voor 23:59 uur besteld? Volgende dag in huis!
Ben je op zoek naar een schol recept voor de herfst dat eenvoudig te maken te maken is en vol met smaak zit? Dan is dit gerecht met gepaneerde scholfilet en gekaramelliseerde herfstgroenten precies wat je zoekt. Schol is in het najaar op zijn best. Het visvlees is stevig, mild en lekker zacht van structuur. Hierdoor is het ideaal om te paneren en goudbruin te bakken. In combinatie met geroosterde spruitjes, wortel en witlof uit de oven krijg je een heerlijk gerecht dat warmte en frisheid perfect in balans brengt. Een echte seizoensfavoriet van ons met de pure smaak van verse Noordzee schol.
Hieronder is te zien welke ingrediënten je nodig hebt voor dit heerlijke gerecht van scholfilet met gekaramelliseerde groenten. In dit recept paneren we de scholfilet om deze zo krokant te bakken, maar het is ook mogelijk om de scholfilets zonder te paneren te bakken. Volg dan de stappen in dit artikel om de scholfilets te bakken.
En dan is het nu tijd voor het bereiden van het gerecht. Hieronder vind je daarom de te volgen stappen.
Met de schol recept in de herfst zet je in een handomdraai een seizoensgerecht vol smaak op tafel. De combinatie van krokant gebakken scholfilet en gekaramelliseerde herfstgroenten brengt warmte, comfort en frisheid samen in één bord. In deze periode is schol van uitzonderlijke kwaliteit. Stevig, fris en dagelijks vers aangevoerd. Wil je thuis de smaak van de herfst proeven? Dan is dit het moment om jouw verse scholfilet te kopen. Ontdek zelf waarom schol dé vis in het najaar bij uitstek is en haal de pure smaak van het herfstseizoen in huis!
Pssstt... jouw eerste bestelling met 5% korting?